Les forces de l'ordre franceses van arrestar aquest dijous a una tenista internacional en el marc d'una sospita de tripijoc de partits en uns dobles disputats a l'edició de l'any passat de Roland Garros, segons van confirmar aquest divendres a EFE fonts de la Fiscalia de París.

La jugadora, de la qual el diari Le Parisien va precisar que es tracta de la russa Yana Sizikova, encara que la Fiscalia no va precisar la seva identitat, va ser arrestada sota els càrrecs de "corrupció esportiva i estafa en banda organitzada".

Sizikova té 26 anys i ocupa el lloc 101 en la classificació de la WTA.

Le Parisien va apuntar que els agents estan investigant el partit de dobles que va jugar l'any passat amb l'estatunidenca Madison Brengle contra les romaneses Andreea Mitu i Patricia Maria, que eren les favorites i es van imposar per 7-6, 6-4.

Les investigacions es van obrir el passat octubre i estan enfocades particularment en el cinquè joc del segon set, per al qual hi havia hagut apostes de diverses desenes de milers d'euros, en diferents països, en favor de les tenistes romaneses.

Sizikova va cometre en aquest joc dues dobles faltes, va recordar el diari francès.

Le Parisien va detallar que la jugadora va ser detinguda aquest dijous després d'acabar un partit de dobles en el qual ella i Ekaterina Alexandrova es van enfrontar a les australianes Ajla Tomljanovic i Storm Sanders i van perdre per 6-1, 6-1.