La banyolina Laia Pèlachs va aconseguir ahir la medalla de plata al Campionat d’Europa de piragüisme en K2 1.000 fent parella amb la basca Begoña Lazcano. Amb un temps de 3:45.961, la palista del CN Banyoles va obrir el medaller de la delegació espanyola a Poznan. «Ha estat una regata increïble, ens hem pogut buidar. Teníem confiança en el nostre ritme. La prova s’estava fent lenta però sabíem que havíem d’arribar al final amb consistències. Estic molt contenta», explicava amb la medalla al coll. Pèlachs també es va classificar per les semifinals del K4 500.

Pel que fa als altres representants gironins, Pol Busquets (CN Banyoles) va aconseguir la cinquena plaça en K4 1.000. Per la seva banda, el banyolí Albert Martí (Kayak Tudense) va ser segon a la seva sèrie de K4 500 i es va garantir poder lluitar per les medalles