La Unió Esportiva Llagostera ha començat a posar fil a l'agulla tot planificant la temporada vinent, la 2021/2022, a la nova Primera RFEF, la tercera categoria del futbol estatal. Pocs dies després d'anunciar la situació contractual de tots els membres de la primera plantilla, el club ha anunciat avui la primera incorporació. Es tracta de Bruno Perone, un defensa de 33 anys que aquest últim curs ha vestit la samarreta del Prat.

Els últims dos cursos els ha viscut a la Segona Divisió B, amb el conjunt potablava però també defensant els colors del Nàstic i l'Hèrcules (22 partits entre un i altre equip la temporada 2019/2020). Ara bé, també té experiència un esglaó per sobre, ja que acumula fins a 54 partits a la Segona Divisió A amb el propi Nàstic, el Saragossa i l'Extremadura.

El currículum del brasiler compta també amb un grapat de vivències a diferents clubs del seu país, però també ha conegut d'altres lligues. Ha jugat a l'Índia (Kerala Blasters) i als Estats Units (Wilmington Hammerheads), i fins i tot ha participat en un partit de la Premier League amb el Queens Park Rangers, ara fa gairebé una dècada.

Lligat Perone per aquesta propera temporada, el club continua treballant tot valorant les properes incorporacions i també les possibles baixes.