Llagostera B i Palamós es jugaven avui seguir un any més a Primera Catalana. El partit que s'ha jugat al Municipal blaugrana s'ha decidit en uns darrers minuts frenètics. L'àrbitre ha decretat penal al minut 84. El porter Adrià Muñoz l'ha aturat en primera instància però ha ordenat la repetició. A la segona, Rossell ha pogut superar el porter local donant la victòria als palamosins i la permanència. Per altra costat, el filial de Mario Fernández és el conjunt que baixa a Segona Catalana.

A la part alta de la classificació, el Lloret, que ha guanyat 4-5 el Manlleu, necessitava que el Tona perdés o empatés el seu partit contra l'Escala. Els osonencs s'han imposat els empordanesos per 5-2 i lluitaran per l'ascens a Tercera RFEF.