«Els comiats mai acostumen a ser fàcils, però encara ho són menys quan te’n vas de casa». Amb aquestes paraules començava Albert Carbó la carta de comiat com a entrenador del Peralada, el club de la seva «vida». L’entrenador, de 30 anys, va fer el salt a Tercera Divisió de la mà dels xampanyers fa dues temporades, després que Nitus Santos li fes confiança per a la banqueta del primer equip en confirmar-se el trencament de filiació amb el Girona. Sense experiència a la categoria, Carbó ha fet mèrits perquè la seva feina sigui reconeguda. Tant és així que l’Olot li ha ofert el repte de retornar-lo a la nova Segona RFEF, un cop consumat el descens.

L’arribada del tècnic al club garrotxí es farà oficial avui mateix. Carbó va anunciar dilluns al Peralada la seva decisió de renunciar a l’any de contracte que li quedava per fer front a «nous reptes». Durant les dues temporades al club del seu poble, l’entrenador va haver de crear l’equip des de zero aconseguint la permanència a Tercera. Aquesta ha acabat lluitant al grup de la permanència, tot i que sempre ha estat dels favorits a salvar-se i ha quedat en el segon lloc. Carbó ha dirigit el Peralada en 55 partits amb un balanç de 22 victòries, 16 empats i 17 derrotes.

D’altra banda, el Peralada ja ha començat a buscar entrenador per a la temporada que ve i treballa amb un parell de noms sobre la taula.