L’holandès Max Verstappen, líder del Mundial de Fórmula 1, sortirà primer en el Gran Premi de França, el setè del Mundial, que es disputa en el circuit de Paul Ricard. Els espanyols Carlos Sainz i Fernando Alonso començaran des de la cinquena i la novena posició, respectivament.

Verstappen va signar la cinquena pole de la seva carrera en F1 després de dominar la sessió de qualificació, en cobrir els 5.842 metres de la pista francesa en 1 minut, 29 segons i 990 mil·lèsimes, 258 menys que l’heptacampió del món, l’anglès Lewis Hamilton, al qual avantatja en quatre punts en el campionat mundial i que arrencarà segon en Le Castellet.

El finlandès Valtteri Bottas sortirà tercer des de la segona fila, al costat del mexicà Sergio Pérez, quart en una qualificació que el francès Pierre Gasly va acabar sisè, per la qual cosa començarà la cursa des de la tercera fila, al costat de Sainz. El monegasc Charles Leclerc, company del madrileny en Ferrari, arrencarà setè, des de la quarta fila i al costat de l’anglès Lando Norris, que va acabar la sessió de qualificació amb el vuitè temps. Alonso ho farà des de la cinquena filera, per davant de l’australià Daniel Ricciardo, que va acabar dècim la sessió de qualificació. Mentre que l’altre espanyol del Mundial, Carlos Sainz, s’haurà de conformar amb la novena posició d’entrada.