Calonge es va convertir el passat cap de setmana en l’escenari de la primera prova del Circuit Català de Paddle Surf i, allà, el Club de Vela Blanes i els seus 14 participants van competir-hi a un molt bon nivell. Entre tots ells van aconseguir quatre posicions de podi. El més ben posicionat va ser Xavi Marina, segon en la categoria d’Elit. En aquesta mateixa cursa, sisè, setè i desè lloc per a David, Albert i Franc, respectivament. Tots ells competidors de l’equip blanenc.

Al capdamunt del podi va pujar Neus Collado, primera classificada en la categoria Amateur Femení. Elsa va ser segona. En Amateur Masculí, també primera posició per a un integrant del Club de Vela Blanes: Angelillo. Francis i Daniel van ser cinquè i setè, respectivament. En la categoria Popular, Elisenda va tancar el recorregut en quart lloc.

En aquest Circuit Català de Paddle Surf, les proves d’Elite són les més exigents, ja que els competidors han de completar un traçat de 10 quilòmetres. S’escurça fins a la mitja dotzena de quilòmetres en categoria Amateur, mentre que en són tres quan es tracta de Popular.