El neerlandès Max Verstappen va reforçar el seu lideratge en el Mundial de Fórmula 1 després de guanyar ahir el Gran Premi d’Estiria, el vuitè de l’any, al Red Bull Ring austríac, la pista de la seva escuderia, on va relegar a la segona posició el set vegades campió de món, l’anglès Lewis Hamilton, que només va poder minimitzar danys en marcar la volta ràpida en la cursa. Els espanyols Carlos Sainz -que va avançar sis llocs des de la sortida- i Fernando Alonso van acabar sisè i novè, respectivament, al circuit de Spielberg. Un traçat que d’aquí a set dies acollirà, de nou, el següent Gran Premi: el d’Àustria. Amb la quarta victòria del curs de l’holandès i el quart lloc del seu company −tercer al Mundial, amb 96 punts− Red Bull també va ampliar el seu avantatge al capdavant del certamen de constructors.

Classificació del Gran Premi d’Estiria: 1. Max Verstappen (Red Bull), 1:22:18.925; 2. Lewis Hamilton (Mercedes) a 35.743; 3. Valteri Bottas (Mercedes) a 46.907; 4. Sergio Pérez (Red Bull) a 1 volta; 6. Carlos Sainz (Ferrari) a 1 volta. 9. Fernando Alonso (Alpine) a 1 volta.

Classificació Mundial de pilots: 1. Marx Verstappen (Red Bull), 156 punts; 2. Lewis Hamilton (Mercedes), 138 punts; 3. Sergio Pérez (Red Bull), 96 punts; 7. Carlos Sainz (Ferrari), 50 punts; 11. Fernando Alonso (Alpine), 19 punts.