PADDLE SURF. El circuit català va celebrar ahir la segona prova a Empuriabrava amb bons resultats del CV Blanes. Elsa Auger va guanyar la prova Amateur femenina, Ángel Guerrero va ser segon (Amateur) i Xavi Marina tercer (Elite), entre d’altres.

Rècord a les 24 hores de Montmeló | CE GERUNDA

escacs. Aquest cap de setmana s’ha acabat el Campionat d’Espanya d’Escacs sub-10 en què el jugador del CE Gerunda Mauro Alonso ha estat tercer amb 7,5 punts en 9 partides (6 victòries i 3 taules). El campió va ser Jon Bocos (La Rioja).

Rècord a les 24 hores de Montmeló | CIRCUITCAT.CAT

motociclisme. El Kawasaki Català Aclam, amb Julien Pilot, Anthony Loiseau, Gabriel Pons i Stéphane Egea de pilots, va guanyar ahir les 24 hores de Montmeló amb rècord de voltes (759). És la vuitena vegada que aquest equip venç la cita de resistència.