L’Spar Girona ja té el full de ruta de la temporada 2021-22. L’equip d’Alfred Julbe arrencarà la competició el cap de setmana del 25 de setembre amb un repte complicat la pista de l’Araski, onzè classificat la temporada passada. El següent serà el seu retorn a Fontajau amb la visita del València, subcampió de la Lliga i botxí, precisament, de les gironines, a les semifinals. L’etern rival, l’Avenida, no es creuarà en el camí de les gironines fins a la jornada 10, quan l’Uni es desplaci fins a Salamanca el 25 de novembre per disputar el duel d’anada. La tornada a Girona serà el 16 de març. Les jugadores d’Alfred Julbe també acabaran la temporada lluny de terres gironines. La Lliga regular es tancarà el cap de setmana del 17 d’abril davant l’Ensino Lugo. Després serà l’hora dels play-off, que l’Uni començaria tot just una setmana després, el 24 d’abril, i si avança eliminatòries posaria punt i final al curs el 12 de maig amb la gran final.

La Copa de la Reina es disputarà a València del 24 al 27 de març del 2022. Les de Julbe intentaran defensar el títol que van guanyar contra el València aquesta temporada per primera vegada. Els participants de la pròxima edició es coneixeran el 4 de gener i en aquest sentit podrien ser decisius els duels Spar Girona-Ensino Lugo de la jornada 15 o el Campus Promete-Saragossa. D’altra banda, la Supercopa donarà tret de sortida al nou curs una setmana abans de l’inici de la Lliga, els dies 18 i 19 de setembre.

El GEiEG Uni s’estrena a casa

La Federació també va revelar ahir el calendari de la Lliga Femenina 2. El GEiEG Uni s’estrenarà a casa el pròxim 2 d’octubre amb la visita del Picken Claret valencià. Un dels partits més emocionants arribarà a la jornada 4 quan les gironines s’enfrontin a l’Snatt’s Sant Adrià de Núria Martínez. L’exjugadora de l’Uni torna a la pista després d’haver-se retirat fa un any enrere. Les gironines, que encara no tenen entrenador per a la temporada vinent, acabaran el 9 d’abril rebent l’Stadium Casablanca.