Per a l’Spar Girona no hi ha cap altra sortida que no sigui «tirar endavant». Després d’una temporada «molt complicada», com bé expressa el president Cayetano Pérez, el club engega des d’avui mateix la nova campanya d’abonaments amb l’esperança que la present (2021-22) s’estableixi la recuperació. «Econòmicament hem tancat amb dèficit i la gent de la junta ens hem hagut de gratar la butxaca per pagar-ho tot. Ha sigut un curs difícil amb incerteses i una davallada d’abonats i patrocinadors», diu. Per això, l’Uni tindrà en compte la fidelitat dels seus seguidors a l’hora de tramitar els abonaments per al nou curs.

D’una banda, obrirà un període de renovació per aquells qui ja tenien un vincle amb l’Uni i que comença avui amb un termini fins al 30 de juliol. Els que ja eren abonats la temporada 2019-20 podran recuperar el seu seient habitual, mentre que els qui eren abonats des de la passada temporada hauran de posar-se en contacte amb les oficines del club per demanar el seu seient. D’altra banda, s’obrirà el torn per a les noves altes d’abonats i modificacions de seients a partir del 23 d’agost.

«L’objectiu és tornar als números d’abonats que teníem abans de la pandèmia del coronavirus. Estàvem a prop dels 2.500 abonats i ens agradaria tornar-hi. Sabem que és difícil, però si aconseguim que la majoria d’abonats renovin i fem unes 500 altes noves podrem donar-nos per satisfets perquè arribaríem als 2.000 abonats», explica Pérez.

L’Uni ha preparat fins a cinc tarifes diferents per als abonaments de la temporada 2021-22, adaptant-se al màxim a les necessitats de la seva afició. Els preus oscil·len entre els 30 i els 300 euros. El club ha distingit entre l’abonament general, el sènior (a partir de 65 anys), l’infantil (nascuts a partir del 2009), pack 4 i pack familiar. Els abonats del curs passat tindran descompte respecte les noves altes, en compensació per els partits no vistos. Tot i les dificultats econòmiques, l’Spar Girona ha construït un equip competitiu. «A la junta tenim clar que la sortida és cap endavant i hem tornat a fer un equip competitiu perquè volem jugar-ho tot, seguint a l'Eurolliga. Si volem que la gent torni a Fontajau se'ls ha d'oferir espectacle», assegura.