La Unió Esportiva Llagostera continua endavant amb el seu procés de transformació. Si dimarts anunciava que com a mínim aquesta temporada jugarà els seus partits a l’estadi Palamós-Costa Brava tot competint a la nova Primera RFEF, ahir va fer pública la campanya d’abonaments. Moment que va aprofitar, també, per lluir el nou nom de l’entitat, que passarà a dir-se Unió Esportiva Costa Brava i que presentarà també un altre escut.

Els preus oscil·len entre els 50 i 250 euros, sense comptar l’abonament de soci col·laborador, que s’enfila fins als 1.000 euros en poder disposar de fins a cinc localitats a la zona de tribuna. Els abonats se separen en tres franges d’edat diferenciades. Els menors de 18 anys hauran de pagar 50 euros per un seient al gol, 170 al lateral i 250 a la tribuna. Dels 18 als 65 anys, els preus s’enfilen fins als 100, 190 i 250 euros per al gol, lateral i tribuna, respectivament. Els majors de 65 anys pagaran una mica menys: 90 euros (gol), 170 euros (lateral) i 225 euros (tribuna).

El club va informar també que l’ordre de tria dels seients dependrà de quin sigui l’ordre de les inscripcions dels abonaments. Qui arriba abans, per tant, pot escollir primer. Una fórmula que premia els fidels. Les inscripcions poden fer-se presencialment a l’Outlet Tèxtil Tarragó de Llagostera (10 a 14 h, i 16 a 20 h) o enviant el formulari corresponent al mail info@uellagostera.com.