Gairebé a la mateixa hora en què Messi era presentat amb la samarreta del PSG, Florentino Pérez llançava un comunicat negant tenir res a veure a la sortida de Leo del Camp Nou. Responia així a Jaume Llopis, exmembre de la Comissió de l’Espai Barça, que va sentenciar que «entre el CEO i Florentino convencen Laporta de no signar per CVC i fer fora Messi». «És impossible que jo hagi tingut alguna influència ni en la sortida de Messi ni en qualsevol altra decisió del FC Barcelona. Així doncs, espero que Jaume Llopis rectifiqui com més aviat aquestes declaracions que no corresponen amb la veritat», assenyala el mandatari blanc, que va negar tenir relació amb el CEO del Barça, Ferran Reverter.

«És rotundament fals que mantingui una amistat des de fa temps amb el CEO del FC Barcelona, Ferran Reverter, ja que és una persona amb la qual he coincidit tan sols dues vegades en la meva vida, una fa quatre mesos i l’altra dissabte passat en la reunió que va tenir lloc a Barcelona amb el president Joan Laporta i el president Andrea Agnelli, quan ja s’havia produït la comunicació oficial sobre Messi». Florentino es va reunir amb tots dos en un restaurant de centre de la ciutat per comentar els últims esdeveniments que afecten a la Superlliga, com l’acord amb CVC.

Pedri es reincorpora a la feina sense haver fet vacances

Només cinc dies després de disputar la final olímpica i amb 76 partits a les cames, 71 d’ells oficials, el migcampista es va reincorporar ahir als entrenaments del Barcelona per donar un cop de mà a un equip que arrossega moltes baixes en atac. Koeman ara haurà de decidir si compta amb ell pel debut a la Lliga.