Els fanàtics del futbol tenen una cita aquesta setmana amb el sorteig de la Champions per aquesta pròxima temporada 2021-2022. L'atzar decidirà quins equips s'enfrontaran en un esdeveniment que tindrà lloc aquest dijous 26 d'agost des d'Istanbul (Turquia). El sorteig se celebrarà a les 6 de la tarda, hora peninsular.

Una cadena de televisió a Espanya s'encarregarà de retransmetre'l, encara que no en obert. #Vamos de Movistar+ seguirà l'esdeveniment, que posteriorment es podrà veure penjat a la plataforma del grup. Tanmateix, el mateix canal de la UEFA el retransmetrà en directe a través de la seva pàgina web UEFA.com.

El sorteig de la fase de grups compta amb un primer bombo compost pel campió, el Chelsea, a més del guanyador de l'Europa League i els campions dels 6 millors països. La resta dels equips estan dividits en tres bombos.

L'Atlético de Madrid, vigent campió de la Lliga, i el Vila-real, campió de l'Europa League, es troben al primer, mentre que el Barça, Sevilla i Reial Madrid es troben al segon dels quatre bombos. La fase de grups començarà el 14/15 de setembre i finalitzarà el 7/8 de desembre, produint-se un total de sis jornades.