Dani Carvajal, que va tornar a ser titular després de superar una lesió, va retornar ahir el somriure al Reial Madrid. Un gol del lateral a la segona meitat va desembussar un partit que el Betis havia complicat molt a la primera (0-1).

Els verd-i-blancs, ben situats sobre el terreny i amb ganes de sorprendre al contraatac, van complicar el joc del Reial Madrid. A la represa, però, els de l’italià Carlo Ancelotti van refer-se després de passar pels vestidors i de seguida van tenir el premi. Era el minut 61 de joc quan Carvajal va marcar el que seria el gol de la victòria. I és que l’equip del xilè Manuel Pellegrini ja no va poder fer res més per respondre.

Els madrilenys, a més a més, van aconseguir deixar la seva porteria a zero per primera vegada des que van començar la Lliga. Fins ara havien guanyat a l’Alabès (1-4) i empatat en el camp de Llevant (3-3), però sempre encaixant. Mentre que els bètics, després de dos empats a un, a Mallorca i també a casa davant el Cadis, van conèixer la seva primera derrota del curs.