El Bàsquet Girona B, debutant aquesta temporada a la Lliga EBA, va derrotar al Quart Germans Cruz en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA (61-59). Tot, en un duel molt igualat i que no es va decidir fins als últims instants. Fins i tot, el visitant Pau Vila va tenir l’oportunitat d’empatar el partit amb un llançament de dos en les acaballes i forçar la pròrroga, però va fallar.

Van ser els visitants que van començar dominant en el primer període (13-17), però tampoc va aconseguir escapar-se en el marcador. Com a molt, un avantatge de cinc punts (16-21) quan s’havien jugat dos minuts del segon quart que els locals van capgirar a continuació (22-21). A partir d’aquí, cap dels dos equips va poder tenir més de quatre punts d’avantatge a favor seu i s’anaven alternant anar per davant en el marcador.

Tot molt ajustat fins al punt que es va entrar en els últims cinc minuts amb 53-54, però van ser els locals els que van dominar millors els nervis del tram final. Lluc Mora anotava el que seria el 61-59 definitiu, però el filial del Bàsquet Girona hagués pogut tenir un millor desenllaç si el mateix Mora no hagués errat un triple. Després, el visitant Vila va fallar el tir que hagués forçat la pròrroga.