Espanya torna a dependre de si mateixa per ser al Mundial 2022, després de signar un triomf amb grans dosis de patiment a Kosovo (0-2) per greus errors defensius, però aconseguint l’objectiu del triomf amb gols de Pablo Fornals i Ferran Torres per fer bona l’ensopegada de Suècia, que va caure a Atenes. La innocència ofensiva de Kosovo va perdonar els regals defensius d’Espanya, errors de gravetat que en un gran torneig t’envien cap a casa. La inseguretat mostrada a Pristina per la selecció espanyola queda mig amagada per un bon resultat i una nova realitat. La derrota de Solna queda oblidada. Les dues últimes jornades decidiran el lloc directe al Mundial i Espanya ja no depèn d’altres. Com a curiositat, a TVE van parlar del rival d’Espanya com a Federació de Kosovo.

Els centrals espanyols Laporte i Íñigo Martínez van estar imprecisos des de l’inici, amb massa distància entre tots dos, i van ser un desastre a la segona part. Això, sumat a l’empenta d’orgull de Kosovo -que va tenir sota els pals l’exporter del Girona Arijanet Muric-, va generar diverses accions plenes d’incertesa. Qualsevol pilota llarga era un maldecap.

Quan pitjor ho passava Espanya, una bona jugada dels homes de Luis Enrique va ser culminada per Fornals. Aquesta acció va despertar els visitants, que van tenir dues ocasions més abans del descans. A la represa, els errors defensius van portar al patiment, principalment amb un cop de cap de Rashani i un xut de Bytyqi que va aturar Unai. Quan el partit ja acabava, Ferran Torres va sentenciar.