Girona tornarà a ser l’epicentre de l’automobilisme clàssic amb el 69è Rally Costa Brava, que se celebrarà del 18 al 21 de novembre. L’edició d’enguany creix en tots els sentits. I és que tindrà quilòmetres cronometrats, quilòmetres totals, nombre de trams i participants. El rally serà puntuable per al Campionat d’Europa FIA d’històrics, el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya de regularitat, a més de comptar amb l’esperada categoria Legend reservada a vehicles històrics d’interès especial. De moment, prop de 300 equips ja han confirmat la seva plaça i iniciaran les inscripcions en els pròxims dies.

Després que la pandèmia marqués l’últim Rally Costa Brava, l’organització de RallyClassics ha treballat per mirar el futur amb optimisme. És per això que s’ha dissenyat un itinerari més llarg i amb més trams, i també s’han buscat noves ubicacions que permetin acollir a tots els participants en una edició amb xifra rècord en aquest aspecte.

El rally comptarà amb un total de 13 trams cronometrats, 7 dels quals seran diferents, i, per tant, s’eleven a 175 el nombre total de quilòmetres cronometrats. L’itinerari previst s’ha incrementat un 35,5% respecte a l’edició de 2020, que comptava amb 9 trams cronometrats.

Aquest augment del nombre de trams anirà acompanyat de nous reagrupaments. Palamós n’acollirà un el divendres 19 a la Platja Gran, on els vehicles quedaran exposats perquè el públic s’hi pugui acostar. A més, s’hi suma Santa Coloma de Farners amb un reagrupament el dissabte 20.