Un gol al minut 89 del brasiler Rodrygo Goes després d’una centrada del francès Eduardo Camavinga va fer caure ahir el mur defensiu de l’Inter de Milà i li va donar a Reial Madrid un valuós triomf per 0-1 a San Siro, en la seva estrena a la fase de grups de la Lliga de Campions 2021-22. En una nit en què Vinicius va tornar a regalar detalls de classe i a donar vida al Reial Madrid fins i tot en els moments de més patiment, va ser l’altre davanter brasiler qui va decidir el partit.

Abans el protagonista va ser el porter Thibaut Courtois amb diverses aturades de mèrit, sobretot en una primera part en què l’Inter va posar en grans dificultats la defensa d’Ancelotti, arribant a rematar fins a tretze vegades. L’agressivitat interista, en particular amb els centres del croat Ivan Perisic i de Nicoló Barella, va posar en dificultats els centrals madridistes.

Els blancs es van recuperar a la represa al mateix temps que els milanesos reculaven perquè se’ls anava acabant la gasolina. Després d’una ocasió de Vinicius, Rodrygo va sentenciar el partit.