La Supercopa Femenina obrirà el teló aquest dissabte a les 18h amb la primera semifinal: entre el campió de la Copa de la Reina, l'Spar Girona, i el campió de la Lliga Endesa, el Perfumerías Avenida, en un duel amb moltes baixes en tots dos equips.

El Girona, guanyador de la Supercopa el 2015 i 2019 i subcampió en 2012, 2017 i 2018, saltarà al parquet del Pavelló Santiago Martín de Sant Cristóbal de la Laguna sense les lesionades Laia Palau, Frida Eldebrink i María Araújo i sense les nord-americanes Michaela Onyenwere i Kennedy Burke, que encara no s'han incorporat a l'equip d'Alfred Julbe.

"El Girona sempre vol guanyar. Falten jugadores, i està sent difícil entrenar, però l'equip sortirà a guanyar", ha avisat la pivot Julia Reisingerová, convençuda que participar a la Supercopa és un premi i "un bonus al treball i al joc de la temporada passada".

El conjunt gironí intentarà redimir-se de la inesperada derrota contra el Cadí La Seu a la Lliga Catalana, després de quatre títols consecutius, obtenint un bitllet per a la final del diumenge, contra l'amfitrió, el Clarinos Ciudad de la Laguna Tenerife, o el València Basket.