Aquest matí s’ha celebrat la 77a edició de la Travessia de l’Estany de Banyoles, i ho ha fet dos anys més tard de l’anterior edició. I és que a causa de la pandèmia, l’any passat no es va poder dur a terme aquest esdeveniment organitzat pel Club Natació Banyoles. La prova ha coronat a Pol Gil (CN Barcelona) i Estel Xuan Galo com a grans campions i que ha comptat amb més de 1600 inscrits.

El nadador del Club Natació Barcelona ha completat els 2.115 metres de recorregut amb un temps de 23 minuts i 18 segons. Una cursa que no s’ha decidit fins al final perquè Gil i Guillem Pujol (CN Mataró) han arribat pràcticament junts a meta i han completat la prova amb el mateix temps. Mentrestant, en la categoria femenina, la nadadora del Club Natació Granollers ha nadat els 2.115 metres amb una marca de 26 minuts i 19 segons.

Per altra banda, Alan Mateo (GEiEG) i Ona Rosell (CN Tarraco) han estat els guanyadors la Travessia de menors, de nens i nenes nascuts entre 2009 i 2010, que havien de completar 1.000 metres nadant.

La prova, que l’any passat no es va celebrar a causa de la pandèmia, ha reunit a més de 1.600 participants CN Banyoles