El Bàsquet Girona ha revalidat el títol de Lliga Catalana LEB després de guanyar aquesta tarda al Prat (56-76) en un partit disputat a Fontajau, amb uns 2.500 espectadors i amb Marc Gasol presidint el partit des de la llotja. Tot, en un duel molt igualat fins que Albert Sàbat, que ha acabat amb 17 punts, ha dit prou en les acaballes del tercer període.

El veterà capità del conjunt gironí, designat MVP del partit, ha estat l'autèntic artífex de la victòria i s'ha carregat l'equip a les espatlles quan més se'l necessitava. Després d'arribar al descans amb empat a 36 i veure que la cosa continuava ajustada en l'inici del tercer període, Sàbat ha fet dos triples i donat dues assistències per fer que el conjunt dirigit per Carles Marco agafés un avantatge de vuit punts al final del tercer quart (48-56).

I la diferència a favor del Bàsquet Girona s'ha acabat consolidant en els últims 10 minuts, també gràcies a Sàbat. Ell ha estat que ha fet una cistella de dos, provocat una falta en atac del rival, i anotés un altre triple per disparar l'avantatge als 14 punts (53-67) quan faltaven cinc minuts. A partir d'aquí, els de Carles Marco han aguantat la diferència per aixecar el títol de la Lliga Catalana LEB abans de començar el pròxim dissabte la lliga a la pista del Juaristi.

També han destacat Èric Vila, amb 17 punts, i Olaf Schaftenaar, amb 10. Els dos han estat molt actius en la primera meitat per mantenir a l'equip a dins del partit i impedir que el rival s'escapés en el marcador.