Dotze punts separaven el Girona B i el Castelldefels, el líder i el cuer del grup català de Tercera. Podia semblar un partit fàcil per a l’equip d’Axel Vizuete, però va haver de picar pedra fins a l’últim minut per acabar guanyant gràcies a un solitari gol de Dawda al descompte (1-0).

Els blanc-i-vermells van sortir concentrats tot i la diferència a la classificació amb el seu rival. Gabri Martínez, que tornava amb el filial després d’alternar amb el primer equip, va avisar al primer minut amb un xut que va blocar Romero després d’una bona acció personal. Els locals tenien la possessió, però no aconseguien traduir-ho amb ocasions de gol, tot i que Àlex Sala va estar a punt de sorprendre el porter visitant al minut 8.

El filial va anar de més a menys i a partir de la mitja hora de joc el Castelldefels va començar a trepitjar camp contrari. L’ocasió més clara dels del Baix Llobregat va arribar a través després d’una pèrdua del Girona al mig del camp. Gaudioso va connectar amb Eslava, que va topar amb un segur Jona Morilla sota pals. L’ocasió va posar la por al cos als gironins, que no van tardar a respondre mitjançant un xut d’Ortiz refusat a córner. Zero a zero al descans a Riudarenes.

Els locals van tornar a sortir decidits a marcar gol. Gené va xutar tou i a les mans de Romero al minut dos de la represa, però el Girona B va tardar a tornar a inquietar la porteria dels visitants. El conjunt de Vizuete va demanar penal de Gallo per mans, però el col·legiat no va concedir-lo. De nou, l’àrbitre va ser protagonista, ja que va invalidar un gol de cap de Castroviejo per fora de joc (min. 76). Els nervis van començar a aparèixer a Riudarenes i Vizuete va llançar-se a l’atac amb l’entrada de Dawda i Richmond.

Precisament va ser el davanter malià qui va fer lluir Romero amb un xut des de la frontal refusat a córner. Quan semblava que el filial deixaria escapar dos punts, Dawda va aparèixer per rematar una centrada al segon pal i donar la victòria als blanc-i-vermells en l’afegit. Tres punts claus per continuar liderant el grup i mantenir la distància amb el Peralada, segon a dos punts, i ampliar-la amb l’Olot, tercer a cinc.