La tennista begurenca Paula Badosa es va classificar per als vuitens de final d'Indian Wells després de vèncer a l'estatunidenca Cori Gauff. per un doble 6-2 en 55 minuts.

Tot i que es disputa en el desert californià, el torneig d'Indian Wells va afrontar una jornada de contratemps perquè la pluja va obligar a retardar alguns partits i a suspendre altres com el de Badosa.

Malgrat això, la tennista, que ocupa la posició 27 en el rànquing WTA, es va imposar amb claredat i fermesa a la jove estatunidenca *Cori Gauff, número 19 del món.

"Les condicions eren dures, va ser un dia difícil. Hi havia molt de vent. Sabia que havia d'estar molt sòlida i això va ser el que vaig fer", va dir Badosa en la roda de premsa posterior a la seva victòria.

La tennista va afirmar que aquesta temporada ha fet "un pas endavant" mentalment i també va assenyalar que físicament es veu més ràpida i amb més confiança.

"Estic creient en mi mateixa i em sembla que això és un gran canvi", va afegir.

Badosa es mesurarà als vuitens de final amb la txeca Barbora Krejcikova, tercer cap de sèrie d'Indian Wells i número cinc del rànquing mundial.