Cop sobre la taula del Sarrià que va guanyar al Cisne (32-28) i es va classificar per la segona ronda de la Copa del Rei. El conjunt dirigit per Josep Espar es va fer fort davant un contrincant que havia guanyat tots els partits del seu grup de Divisió de Plata, però que ahir es va veure superat per uns taurons blaus que van fer un partit molt complet i que van sentenciar en l’últim quart d’hora. I és que després d’un duel igualat, un parcial de 4-0 va fer que els locals s’escapessin quatre gols per sobre (26-22) quan faltaven 10 minuts pel final. Un avantatge que ja sabrien mantenir fins al final per aconseguir la classificació per a la pròxima ronda de la competició del KO.

El Sarrià va arribar a tenir un avantatge de tres gols en els compassos inicials (7-4). Una diferència que els gallecs van saber eixugar fins a posar-se dos per sobre poc abans del descans (11-13), tot i que quan els jugadors van marxar al vestidor el marcador era d’empat a 14.

Després d’això, tot molt més igualat fins que els gironins van aconseguir tancar la seva porteria i es van escapar quatre gols per sobre. Amb 27-23 els de Josep Espar van jugar amb molt cap i sense pressió perquè en cap moment els visitants tinguessin opcions de tornar dins el partit. De fet, només es van poder posar tres gols per sota, cosa que va fer que el Sarrià pogués gaudir d’un desenllaç plàcid i amb una victòria final que va fer vibrar el Pavelló de la UES.