Dolgudes per la contundent derrota (68-46) a Logronyo davant el Campus Promete de diumenge passat, les jugadores de l’Uni Girona van reivindicar-se dimecres a la pista del Schio italià (68-76). Una victòria balsàmica en la qual les gironines van signar un dels millors partits de la temporada davant un rival d’entitat.

L’equip entrenat per Alfred Julbe buscarà contra el Leganés tornar a mostrar la bona imatge oferida a Europa i esvair els dubtes de l’inici de lliga, dos triomfs i dues derrotes. La victòria a Eurolliga va ser una injecció d’il·lusió per a l’equip segons la pivot Julia Reisingerova: «Després d’un partit difícil, d’Eurolliga, en un moment complicat, ara sabem que podem tenir possibilitats de guanyar qualsevol equip. Estem molt contentes i tenim ganes de continuar treballant i guanyar més partits».

El conjunt madrileny, que debuta a Lliga Femenina aquesta temporada, ha començat malament el curs i només han estat capaces de superar el Ferrol en els quatre primers partits. Tot i això, Reisingerova no es refia de les visitants: «Tenen moltes jugadores capaces d’anotar de tres, amb bons percentatges des de la llarga distància, però també tenen bones jugadores al pal baix. Serà un partit difícil». Les principals amenaces visitants són Ruffin, quasi catorze punts per partit, i Ty Leah amb una mitjana de 12’5 punts.

L’Uni vol mirar de fer-se fort a Fontajau, on aquesta temporada només ha pogut oferir una victòria a l’afició. Serà el debut a casa a la Lliga de Kennedy Burke, que ja va demostrar a la pista de l’Schio de tot allò que pot aportar amb dinou punts. En aquest sentit, Reisingerova va destacar que tant l’equip com Burke han millorat el rendiment gràcies al fet que ja fa més temps entrenant juntes. «Ara tenim més entrenaments amb Burke i això canvia molt les coses. Abans d’aquests dos partits (Campus Promete i Schio), quan va arribar, només havíem fet dos entrenaments i era complicat».