Fins a nou trets a l'aire d'un agent de policia que va arribar a encanonar a un futbolista es poden escoltar en un vídeo penjat a les xarxes socials, després d'una batalla campal entre jugadors i aficionats dels equips lusitans de l'Olímpic de Montijo i Vitória de Setúbal B, tots dos a la categoria regional.

Els fets van ocórrer durant la tarda de diumenge i diversos agents de la Policia de Seguretat Pública (PSP) van haver de baixar a la gespa per a intentar separar als jugadors de sengles bàndols.

Davant la impossibilitat, com es pot veure en alguns vídeos penjats a les xarxes pels aficionats que estaven a les graderies, un parell d'agents van haver de desenfundar les pistoles i va haver-hi trets a l'aire.

Fins i tot, s'observa com un dels agents subjecta amb un braç a un jugador que portava un peto vermell i amb la mà dreta el té a punta de pistola.

A poc a poc, amb una pistola en una mà i amb l'altra retirant a jugadors i aficionats de la gespa, els agents van aconseguir neutralitzar la batalla campal.

Els equips pertanyen a les ciutats de Montijo i Setúbal, totes dues a l'Àrea Metropolitana de Lisboa.