Immers en una inesperada ratxa negativa, sorprès pel debutant Sheriff al Santiago Bernabéu i amb una derrota davant l’Espanyol, el Reial Madrid afronta aquest vespre una cita important a Kíev (21 h), davant un Xakhtar Donetsk que va sortir victoriós dels dos duels amb els madrilenys en l’última edició de la Lliga de Campions. Els de Carlo Ancelotti tenen la necessitat de sumar per a evitar complicacions.I és que el patiment en l’última fase de grups és l’objectiu a evitar pel Madrid. Semblava encaminar-se cap a l’èxit amb el triomf a Milà, davant l’Inter, el rival amb el qual a priori es jugaria el lideratge de grup. Però ningú esperava al Sheriff, que va sorprendre el Xakhtar en la seva estrena a la competició i l’anècdota va passar a ser gesta amb una victòria històrica al Bernabéu. El tècnic italià recupera Mendy, que encara no ha pogut jugar aquesta temporada, i Marcelo.

D’altra banda, l’Atlètic té un test d’altura amb la visita del Liverpool aquest vespre al Wanda Metropolitano (21 h). Els de Simeone hauran d’estar alerta contra l’equip més rematador i golejador d’aquesta edició del torneig i l’adversari més visible i temible per estar al cim del grup. El tècnic està pendent d’encaixar dues peces essencials en el seu equip: Antoine Griezmann i Rodrigo de Paul. Al primer se l’espera a la banqueta; al segon, a l’onze. L’Atlètic no competeix des del 2-0 al Barça. D’això ja fa 17 dies i marcarà el benefici o prejudici de tants dies de descans.

A més a més, avui també es juguen a la Lliga de Campions els partits Bruges-Manchester City (18.45 h), Besiktas-Sporting de Portugal (18.45 h), PSG-Leipzig (21 h), Inter-Sheriff (21 h), Ajax-Dortmund (21 h) i Porto-Milan (21 h).

El Barça ja pensa en el Dinamo

Després de tornar a la competició amb una victòria contra el València (3-1), el Barça va fer ahir un entrenament de recuperació per començar a preparar la visita de demà del Dinamo de Kíev a la Lliga de Campions (18.45 h).

Els titulars contra el València es van exercitar a menor intensitat que la resta dels jugadors disponibles. L’equip farà una altra sessió aquest matí (11 h).