Sis fitxatges d'una tacada ha tancat el Massi-Tactic UCI Women's Team, que aquesta propera temporada, la del 2022, comptarà amb dotze noies en plantilla. Serà el quart curs a l'elit, intentant calcar o fins i tot millorar els resultats d'aquests últims mesos. Les cares noves són les de l'alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, la sueca Nathalie Eklund, la portuguesa Sofia Gomes, l'equatoriana Miryam Núñez i la mexicana Andrea Ramírez.

Els reforços s'uneixen a les corredores que uns dies enrere renovaven la seva vinculació. És el cas de l'eslovena Spela Kern i la neerlandesa Maaike Coljé, així com la gaditana Belén López, la tarragonina Mireia Benito, l'osonenca Martina Moreno i l'empordanesa Mireia Trias. Aquesta última és l'única representant de les comarques gironines a la plantilla.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, explica que tots sis fitxatges "combinen experiència i joventut", al mateix temps que demostra les seves "esperances" de fer una temporada "igual o millor" que aquesta última. "Hem fitxat corredores que han estat campiones a Suècia, Equador o Mèxic. No enfoquem el nostre equip amb una líder destacada, sinó que ens agrada treballar com un euip en funció de les característiques de cada prova", afegeix.

El Massi-Tactic UCI Women's Team començarà la pretemporada el proper mes de febrer.