L’Espanyol i l’Athletic van signar un empat a un al RCDE Stadium després que Raúl de Tomás avancés els locals de penal al minut 33 i Iñaki Williams igualés el marcador després d’una contra al 52. El conjunt basc va mostrar abans les dents amb nombroses ocasions de gol, però va topar durant tot el partit amb un excels Diego López i el gol de l’amfitrió va millorar el joc.

L’Espanyol se’n va anar al descans amb un marcador d’1-0. Un gol de Raúl de Tomàs des del punt de penal, per una mà de Vesga, va desmuntar tota la feina prèvia de l’Athletic i va culminar la perseverança dels blanc-i-blaus. El gol de RDT va calmar l’Espanyol i, a partir de llavors, el control i la confiança locals van créixer.

A la represa, l’Athletic va sortir amb més revolucions i només va trigar set minuts a empatar el partit gràcies a Williams. Els dos equips van seguir buscant el gol, encara que minimitzant els riscos i oxigenant els seus onzes. El ritme no es va aturar al RCDE Stadium: al minut 70, Diego López va tornar a frustrar una ocasió de Muniain. I en la següent acció, Dimata es va acostar amb perill a Unai Simón. A dos minuts per al final, López va fer una gran aturada després d’un xut de Berenguer.