El Barça ha retardat l'entrenament que havia de celebrar-se aquest dijous al matí fins a les 5 de la tarda a l'espera que ja hi pugui estar el nou entrenador després del cessament de Ronald Koeman després de la derrota davant el Rayo Vallecano, però el tècnic que el dirigirà segurament serà interí, amb Albert Capellas com a favorit a l'espera de la probable arribada de Xavi Hernández durant l'aturada de seleccions.

Així, Capellas (54 anys), actual coordinador del futbol base blaugrana (ja va estar al Barça entre 1999 i 2010) que va arribar aquest estiu sota el mandat de Joan Laporta procedent de la banqueta de la selecció sub21 de Dinamarca, seria l'entrenador del primer equip davant l'Alabès aquest mateix dissabte en Lliga. Els altres dos partits que dirigiria serien davant el Dinamo de Kíev i el Celta de Vigo.

D’ençà que va marxar el 2010 del Camp Nou, Capellas ha passat per les àrees esportives del Vitesse, el Maccabi Tel Aviv, el Borussia Dortmund, el Brondby i el Chongqing Dangdai Lifan de la Superliga xinesa, on precisament va ser ajudant de Jordi Cruyff.

Encara que és menys probable, l'altra opció que té Laporta entre mans és apostar com a interí per Sergi Barjuan (49 anys), exjugador del Barça i actual entrenador del filial.