Un doblet del davanter internacional turc Enes Ünal va permetre al Getafe sumar la seva primera victòria de la temporada en guanyar, sota una intensa pluja, a l’Espanyol, que va marcar mitjançant Sergi Gómez i va acusar massa la baixa del seu màxim artiller, Raúl de Tomás.

El Getafe va sortir a la gespa amb una marxa més que el seu rival, al qual en els primers minuts va dominar gaudint de diversos acostaments amb perill. El domini, i sobretot la intenció, van tenir el seu premi per al Getafe, que als 31 minuts es va avançar en el marcador gràcies a un gran gol d’Enes Ünal. L’alegria li va durar poc a l’equip madrileny perquè sis minuts després va igualar el marcador l’Espanyol. Sergi Gómez va superar David Soria amb un cop de cap.

La segona meitat va començar com va acabar la primera, amb l’Espanyol dominant el joc i portant la iniciativa després de la davallada experimentada pel Getafe, que, malgrat estar vivint el seu pitjor moment, va aconseguir marcar el segon gol després d’una genialitat de Carles Aleñá, que va posar una pilota per alt en la desmarcada d’un Enes Ünal que va fer un doblet i li va donar els tres punts al seu equip.