L'Spar Girona ha comunicat aquest matí que Michaela Onyenwere s'incorporarà finalment a la disciplina de l'equip el proper 1 de desembre. La jugadora, de 22 anys, es va trencar els lligaments d'un dit en l'últim entrenament amb el seu equip de la WNBA, el New York Liberty, a finals del passat mes de setembre. Just quan havia de viatjar cap a Catalunya per posar-se a treballar les ordres d'Alfred Julbe. Aquest contratemps ha endarrerit la seva arribada, que es produirà en només dues setmanes.

"La seva arribada suposa un reforç per l'equip. Mica en mica la plantilla està agafant forma i mantenim l'objectiu del principi de temporada, ser competitives en els trams importants de les competicions. Ella reforça la nostra posició de 4 i és compatible amb Burke", destaca el director esportiu del club, Pere Puig.

Escollida com la millor "Rookie" (jugadora debutant) de la spa aquesta última temporada, ve de signar una mitjana de 8,6 punts per partit, xifra que completen els 2,9 rebots per competició. L'Uni explica també que el passat estiu, durant les negociacions per la seva incorporació, club i jugadora van acordar una clàusula de tall aplicable per ambdues parts. Unes condicions que actualment s'han modificat de manera que si aquesta opció de tall s'aplica es farà de manera que l'Spar Girona hi surti guanyant.