El Rally Costa Brava torna amb més força que mai i ho fa en la seva 69a edició, que, tot i celebrar-se més d’un any i mig després, s’encetarà aquest vespre amb la cerimònia de sortida que tindrà lloc al podi del Pont de Pedret de Girona (19 h) i les verificacions per començar els trams.

Serà a partir de demà, però, quan se sentiran els motors passant pels mítics trams de les carreteres de les comarques gironines. La sortida es farà des dels Àngels (9.20 h), recorrent també Santa Pellaia i La Ganga. Dissabte s’arribarà a Osor, Collsaplana, Cladells i el Circuit de Catalunya -que és novetat. Es tracta d’una de les proves més destacades del calendari automobilístic i posarà punt final al Campionat d’Europa FIA de Rallyes Històrics, el Campionat d’Espanya i el de Catalunya de Regularitat.

Enguany, el ral·li comptarà amb un total de 13 trams cronometrats, set de diferents amb 175 quilòmetres. A més a més, el parc d’assistència s’ha traslladat a Fornells de la Selva en comptes de fer-lo a Domeny com abans. Santa Coloma de Farners i Palamós acolliran reagrupaments de la prova.