El cas de l'agressió a l'exblaugrana Kheira Hamraoui continua amb més girs de guió. Després que la policia apuntés primer a gelosia esportiva de Diallo, la seva companya al PSG, ara investiga al també exblaugrana Eric Abidal i a la seva esposa, Hayet Abidal. La policia creu que aquesta última hauria orquestrat l'atac en sospitar que el seu marit i Hamraoui podrien tenir una relació amorosa des que van coincidir al Barça. Hayet Abidal ha anunciat a través de la seva advocada que iniciarà els tràmits de divorci.

"Obligada per les circumstàncies i amb desgrat pel cas Hamraoui, Hayet Abidal sol·licitarà el divorci a Barcelona", explica Jennifer Losada, en un comunicat que ha avançat 'Esport 3'.

Els agressors de Hamraoui, mentre colpejaven a la jugadora a les cames, li van dir: “Així doncs, et dedicaves a ficar-te al llit amb homes casats?". Després de descobrir que la targeta telefònica de Kheira estava a nom d'Eric Abidal, les investigacions de la policia apunten ara a Hayet Kebir Abidal. L'esposa de l'exlateral del Barça, de 38 anys i mare dels fills de l'exblaugrana.