Marc Gasol ha rebut un bany de masses aquest vespre a Fontajau, davant més d'un miler d'aficionats, en l'acte on ha confirmat que seguirà la seva carrera esportiva al Bàsquet Girona, el club que presideix. Gasol ha sortit a ritme d'"Eso que tu me das", vestit amb l'equipació de l'equip que també presideix i que va fundar el 2014. A l'acte hi va estar acompanyat per la seva família, la resta de companys de vestidor, autoritats i seguidors.

El pivot català ha reiterat el seu missatge d'agraïment a Girona "per tot el que hi he viscut" i ha recordat amb orgull els dos anys que hi va jugar, entre 2006 i 2008, amb l'Akasvayu. Gasol ha dit que el millor record va ser la FIBA Cup que va guanyar a Fontajau amb Pesic d'entrenador. També ha avançat que divendres 3 de desembre redebutarà en el partit contra l'Osca a Girona. "L'agraïment sempre serà etern, espero tornar-vos a veure el divendres 3", ha assegurat.

L'acte s'ha celebrat a la pista central de Fontajau. Hi havia un petit escenari, on ha respost les preguntes dels presentadors i algunes dels aficionats. A més també hi havia espai reservat per a convidats. El públic s'ha concentrat en una part de la grada principal. El Bàsquet Girona va fundar-se el 2014 amb 5 equips base. Avui ja en té 20, tres dels quals són sènior, el primer jugant a LEB Or. "El detonant del meu retorn és un sentiment. Tinc un vincle emocional amb Girona des que vaig trepitjar la ciutat fa 15 anys i ara tinc l'oportunitat de tornar tot el que em va donar", ha dit.

En directe

Última actualització 20:08

El públic es posa dempeus per aplaudir a Gasol, que firma unes pilotes i les reparteix entre el públic

Per tancar l'acte, Marc Gasol dona les gràcies per venir als assistents: "L'agraïment sempre serà etern"

El Bàsquet Girona ha preparat un vídeo per donar la Benvinguda al pivot català.

Gasol explica que el seu millor record a Girona va ser la final de la FIBA Cup que es va guanyar a Fontajau: "Va ser diferent, un moment d'unió".

"Si tot va bé, el dia 3 serà el dia que podré jugar davant de tothom" anuncia Gasol, que desperta un aplaudiment del públic

Marc Gasol dona un missatge als nens de la base: "Que no deixin mai de somiar, que gaudeixin del Bàsquet". "S'ha d'apostar pel Bàsquet i per l'esport en general, és una eina educativa"

"Estem en un moment com a club molt maco, de creixement" afirma Gasol que afegeix que té ganes "de gaudir i fer gaudir a la gent"

Marc Gasol pren la paraula i afirma que "sempre ha tingut un vincle emocional amb Girona" i vol mostrar a la gent "el compromís amb el club és total i què millor que fer-ho des de la pista"

Surt Marc Gasol a ritme "Eso que tu me das" de Jarabe de Palo, vestit amb l'uniforme i una dessuadora de l'equip. El jugador lluirà el dorsal 33 a la samarreta.

Marc Gasol a la presentació Jordi Roura

Es pot seguir l'acte en directe a través del canal de Twitch de Bàsquet Girona

Comença l'acte de presentació. Els presentadors regalen marxandatge i animen al públic, mentre al fons, un grafiter dona la benvinguda a l'esportista amb un dibuix.

Els nens i nenes dels equips del base del Bàsquet Girona es troben a les grades per viure el moment. A la pista central, autoritats, la plantilla de l'equip i convidats.

Les grades de Fontajau acullen un miler de persones que volen estar presents en l'acte de presentació de Marc Gasol com a nou jugador del Bàsquet Girona.

L'acte de presentació de Marc Gasol Jordi Roura

Veure més