Esther Guerrero (New Balance) va fer podi en la 98a edició de la Carrera Internacional Jean Bouin-Gran Premi Állianz de Barcelona que es va disputar ahir al Parc de Montjuïc, però en tercera posició, amb un temps de 23:27. La banyolina posseeix la marca espanyola dels 500 (1:12.57) i 2.000 metres a l'aire lliure (5:41.30 en 2020) i dels 600 en pista coberta (1:30.08), però mai ha pogut guanyar la Jean Bouin en categoria absoluta.

Els corredors que van dominar la prova van ser el jove corredor hispanomarroquí Mohamed Katir, amb un registre de 29:44, en la categoria masculina, i la corredora de Gijón Beatriz Alvárez, amb un temps de 23:15 en la femenina.

Uns 10.000 corredors de totes les categories van formar part de les quinze curses d'una gran jornada atlètica, marcada pel vent i la fred intensa (5ºC a la sortida), que no va deixar bones marques.