Marc Gasol va viure l'estrena somiada amb la samarreta del Bàsquet Girona el divendres de la setmana passada al pavelló de Fontajau. Davant 4.000 espectadors, i sortint com a titular, el pivot de Sant Boi va aportar 19 punts, 16 rebots, una assistència, una recuperació i va rebre 7 faltes. Números que van elevar el comptador de valoració fins els 39 punts, el que el converteixen en l'MVP de l'última jornada a la LEB Or. Tot això, en només 22 minuts en pista.

D'aquesta manera, Gasol encapçala el cinc ideal d'aquest darrer cap de setmana. Un equip en el que forma un joc interior al costat d'un jugador d'un altre equip català com ho és Michael Carrera (ICG Força Lleida). També hi apareix el base Micah Speight (EasyCharger Palència), l'escorta Jalen Nesbitt (CB Almansa) i l'aler Wesley Van Beck (Palmer Alma Mediterránea).

La propera oportunitat per veure'l en acció arriba aquest mateix divendres. A partir de les nou de la nit, el Bàsquet Girona visitarà la pista del Palencia, tercer classificat amb un balanç de vuit victòries i només dues derrotes.