Les jugadores del Barça Alexia Putellas i Jennifer Hermoso es disputaran amb l'australiana del Chelsea Sam Kerr el premi 'The Best' a la millor jugadora de l'any que atorgarà la FIFA el pròxim 17 de gener.

Així ho ha anunciat aquest divendres l'organització presidida per Gianni Infantino, que ha donat el nom de les tres finalistes que es disputaran un guardó que votaran les entrenadores i capitanes de les seleccions de cada país, els aficionats registrats en la web oficial de la FIFA i un periodista que representarà a cada selecció federació membre.

La màxima favorita és Alexia Putellas, que ja va aconseguir l'última Pilota d'Or gràcies a la seva gran temporada al Barça, club amb el qual va conquistar, entre altres títols, la Lliga de Campions.

En favor de la jugadora del quadre blaugrana es va pronunciar l'exfutbolista estatunidenca Kristine Lilly, bicampiona del món amb la seva selecció i encarregada d'anunciar el nom de les tres finalistes. "Em decanto per Alexia i la importància que té en l'equip. Però és difícil, Jennifer ha fet molts gols, però Alexia també. Sam l'he vist i és molt bona. M'inclino una mica per Alexia. Les tres han d'estar molt orgulloses", va comentar.

Per part seva, Jennifer Hermoso disputarà el primer lloc a la seva companya després d'acabar per darrere d'ella en el premi Pilota d'Or. Sam Kerr, per part seva, va acabar en la tercera plaça i també aspira a donar la sorpresa.