La tennista de Begur Paula Badosa ha escombrat la russa Daria Kasatkina per un sever doble 6-2 i s'enfrontarà en la final de l'Internacional de Sydney a la txeca Barbora Krejcikova.

"He executat el pla a la perfecció, volia ser molt agressiva. Serà un any complicat però vull donar el millor de mi en tots els Gran Slam", ha dit després de segellar la seva quarta victòria de l'any.

Badosa, que s'enfrontarà en la primera ronda de l'Obert d'Austràlia a la local Ajla Tomljanovic, ha reduït Kasatkina, botxí de Garbiñe Muguruza (2) en semifinals, amb una exhibició de tennis agressiu a tots els nivells després d'acumular un 75% de primers serveis i convertir fins a cinc trencaments de les deu pilotes de 'break' que ha tingut.

La gironina manté un cara a cara favorable contra la que serà la seva rival en la gran final, després d'imposar-se en els seus únics dos enfrontaments a Madrid i Indian Wells durant la temporada passada.

En l'altra semifinal, la txeca s'ha imposat en un maratonià xoc a l'estoniana Anett Kontaveit (4) per 0-6, 6-4 i 7-6(12) després de salvar fins a sis punts de partit.