El derbi que disputaven el Betis i el Sevilla, dels vuitens de final de la Copa, al Benito Villamarín va ser suspès per l’àrbitre De Burgos Bengoetxea, després que als 39 minuts de la primera part el baixempordanès Joan Jordán rebés l’impacte d’una barra, pel que sembla de plàstic, al cap just després d’empatar a un l’equip local, van informar tots dos clubs i la Federació.

L’incident va passar després que Nabil Fekir, a manca de 6 minuts per al descans empatés i en la celebració del gol per l’afició local, un pal llançat des de la graderia de Gol Sud del Benito Villamarín va impactar al cap de Jordán, que es va quedar assegut en la gespa, una mica atordit. Després de vuit minuts en els quals el joc va estar parat per atendre el futbolista, i enmig de les converses dels tècnics i jugadors de tots dos equips amb el col·legiat, l’àrbitre, que estava molt prop de l’acció, va recollir l’objecte llançat des de la graderia. El col·legiat l’hi va lliurar al delegat de camp i va decidir que el partit quedés interromput quan encara quedaven 6 minuts del primer temps.

Tres quarts d’hora després de la interrupció, i mentre els protagonistes i aficionats esperen esdeveniments, l’àrbitre va mantenir converses en els interiors de l’estadi amb els tècnics i capitans dels equips i, seguidament, va adoptar la decisió de suspendre el matx.

L’Espanyol queda eliminat

Per la seva banda, l’Espanyol va quedar eliminat de la competició dsprés de perdre a Palma contra el Mallorca (2-1). Kubo i Abdon Prats van situar un 2-0 irremuntable pels barcelonins, que van retallar diferències gràcies a Puado.