La tenista gironina Paula Badosa continua en estat de gràcia després de superar en la primera ronda de l'Open d'Austràlia a la local Ajla Tomljanovic per un rotund 6-4 i 6-0, després d'arribar a la primera gran cita de la temporada com a flamant campiona del torneig de Sídney.

“Estic molt feliç de jugar en aquest estadi, sempre l'he vist a la televisió. No esperava comptar amb el públic a favor meu, així que moltes gràcies”, ha comentat després de superar el seu registre de l'any passat en el Gran eslam 'aussie' després de la seva trobada a la pista Margaret Court.

Badosa ha mantingut la seva intensitat impol·luta durant un xoc que s'ha estès fins a l'hora i mitja de durada, tot i que ha hagut de rebre tractament mèdic durant el partit per molèsties en l'abductor i l'esquena.

La vigent campiona d'Indian Wells, que va finalitzar el seu duel pocs minuts abans de la mitjanit, s'enfrontarà en la següent ronda a la italiana Martina Trevisan després que superés en la seva estrena a la xinesa Saisai Zheng.