Un gol de Raúl de Tomás a l’última jugada del partit va permetre a l’Espanyol treure un punt de l’estadi del Cadis, que no va poder celebrar una victòria en el debut de Sergio González en partit de Lliga a la banqueta (2-2). Després d’aquest matx, l’Espanyol continua a la meitat de la taula a la classificació i el Cadis segueix en llocs de descens. Els visitants es van avançar en el marcador molt aviat, en aprofitar Morlanes al minut 9 una badada de la defensa del Cadis, i van disposar d’ocasions a la primera part per sentenciar el partit, però a la represa, i especialment després dels canvis, els locals van passar a dominar i van capgirar el marcador gràcies a l’oportunisme de Negredo i Alejo. Quan els locals ja celebraven una victòria que necessitaven, va aparèixer el golejador blanc-i-blau per empatar el marcador.