Partit molt vistós el que es va viure ahir a Palafrugell, sobretot per l’espectador, que va poder veure un total de 13 gols. Però els blanc-i-negres van ensopegar davant el Reus Deportiu (5-8), en un duel que es va decidir en els primers 10 minuts després de la represa.

Els de Garcia Balda s’havien avançat (2-1) en els 10 minuts de partit, tot i que els visitants van capgirar el marcador abans d’arribar al descans (2-3). I en l’inici de la segona meitat va ser el conjunt tarragoní que va sortir més efectiu i va posar terra pel mig marcat quatre gols en 10 minuts, per només un dels gironins (3-7). En Palafrugell va retallar a cinc minuts pel final (4-7), però ja era massa tard, tot i que encara es van veure dos gols més (5-8).