L’elit mundial del BTT es troba el 26 i 27 de febrer, novament, a Banyoles, una localitat coneguda al panorama biker gràcies a la Continental Super Cup Massi i la Copa Catalana Internacional Biking Point. La prova que serveix per inaugurar la temporada internacional de cross country. Més de 900 ciclistes de 35 nacionalitats assistiran a una cursa de prestigi.

El dissabte tota l’atenció serà per a les corredores que buscaran la victòria en la prova femenina. Seran 160 participants. La campiona olímpica, Jolanda Neff, parteix com una de las favorites, juntament amb la seva companya del Trek Factory Racing i actual campiona del Món i número 1 UCI, Evie Richards, que es va emportar la victòria a les dues passades edicions.

La Continental Super Cup Massi de Banyoles es correrà l’endemà, diumenge 27. El campió americà i mexicà, Gerardo Ulloa del Massi-Beaumes de Venise, formarà part per primera vegada de la graella i voldrà donar guerra, juntament amb tot el seu equip. El guanyador de 2020, el brasiler Henrique Avancini arriba juntament amb tot el Cannondale Factory Racing: Alan Hatherly, Campió de Sudàfrica, i el campió danès, Simon Andreassen. Tampoc s’ho perdrà el gironí Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker).