Tarda d'infart la que s'ha viscut avui en la Divisió d'Honor Plata. El Sarrià, que ja sabia que jugaria la fase de la permanència, ha empatat a casa contra el Ciudad Real (24-24). El conjunt manxec s'ho jugava tot i amb l'empat han estat per uns moments salvats, però un gol al final de l'Alacant, que ha empatat a casa contra el Màlaga (26-26) ha fet que el Ciudad Real caigués, finalment, en el grup de baix.

I això ha anat bé al Sarrià que, d'aquesta manera, començarà la següent amb 5 punts. Haguessin estat sis en cas de guanyar, però també haguessin pogut ser quatre si l'Alacant hagués perdut. De fet, els de Josep Espar han tingut un triomf molt a prop. Aleix Toro ha aturat un llançament visitant amb empat a 23 i quan faltava un minut. Oriol Teixidor marcava el 24-23 i feia escaltar el Pavelló de la UES quan tot just faltaven 11 segons, però Victor Enebral ha frustrat la victòria sarrianenca amb un gol en el següent atac ràpid. A la desesperada, Nitu Pòrtulas ha anat directe a l'àrea rival, però quan ha llençat (i marcat) ja s'havia esgotat el temps.

Tot això fa ara que el Sarrià comenci la pròxima fase, la de la permanència, amb 5 punts i a quatre de la salvació. Del grup del conjunt gironí també han caigut a la fase de descens Ciudad Real, Cajasur, Sant Quirze i Esplugues, amb els quals la UES arrossega els resultats. Del grup A hi seran Alcobendas, Villa de Aranda, Zamora, Soria i Teucro, rivals amb els quals es veurà les cares per evitar el descens a Primera Nacional.