Llevant i Espanyol han igualat aquest dissabte 1-1 al Ciutat de València, marcador que va millor als visitants, en un xoc en el qual el conjunt local ha estat lleugerament superior en el primer temps, però en el qual el foraster ha aprofitat la seva primera opció de gol al començament de la represa, la qual cosa va obligar el Llevant a jugar gairebé a la desesperada durant molts minuts del partit.

El gol local, obra de Puado (m.50), ha trobat rèplica en una rematada de Dani Gómez de cap (m.78) i deixa l'Espanyol en una situació similar a l'anterior al partit al mateix temps que talla les aspiracions locals de remuntada.

Ha estat un partit de forces similars, en les quals amb armes similars tots dos conjunts han buscat el seu objectiu i s'han hagut de conformar amb la igualada, especialment el Llevant que ha insistit molt en els últims minuts.