La tercera etapa de la Volta a Catalunya 2022 tindrà lloc entre Perpinyà i La Molina (161 km de recorregut). El recorregut de la prova ciclista catalana és principalment per la xarxa viària secundària, tot i que també hi ha aquestes vies principals afectades: aquest dimecres, l'N-154 de Llívia a Puigcerdà, l'N-260 de Puigcerdà a Toses i la C-162Alp.

Volta a Catalunya 2022: aquestes són les afectacions de trànsit de l'etapa de dimecres TRÀNSIT

Tercera etapa. Perpinyà-La Molina, de 161 quilòmetres

Primera de les dues etapes pirinenques de la Volta 2022, amb una arribada que ja coneixen els ciclistes que han participat en alguna edició anterior de la carrera, ja que l’estació d’esquí de la Cerdanya era meta habitual de la prova fins al 2020, quan la pandèmia va interrompre la ronda catalana a causa del confinament general. Abans d’arribar a La Molina els ciclistes hauran d’ascendir la collada de Toses, més llarga que complicada per a les cames d’un ciclista professional.

S’ofereixen en directe els últims 60 quilòmetres aproximadament de l’etapa, cosa que suposa pràcticament dues hores de ciclisme en directe. La Volta a Catalunya forma part del World Tour, on s’agrupen les principals proves, tant de tres setmanes com d’una, i les millors clàssiques d’un dia del calendari internacional de ciclisme. A través de Teledeporte, Esport3 i Eurosport.