El patinatge gironí torna a mostrar la bona salut que té amb la participació de sis equips al Campionat de Catalunya de xous petits disputat ahir al Palau d’Esports de Granollers.

Els clubs de la demarcació van quedar fora del podi. El millor classificat va ser el Patinatge Artístic Maçanet amb el xou Love Me, que va obtenir una meritòria cinquena posició amb puntuació de 78’4 , seguit del Club Patinatge Llagostera amb l’espectacle Malware (6è, 68’0), l’Olot CPA, amb Purgatori, (7è, 63’9) i el Patinatge Artístic Figueres CE (9è, 57’3). Una mica més enrere van quedar el Club Patinatge Bescanó, amb onzena posició i un resultat de 55’6, el GEiEG artístic (12è, 54’8) i l’AE Fornells (19è, 49’9).

El títol en xous petits va ser per al CP Tona, a qui els jutges van valorar l’espectacle amb una puntuació de 88’1. Van acompanyar-lo al podi L’Aldea i el Matadapera.

Avui és el torn de la categoria de xous grans (Xala, 18.35 h), en la qual dos grups de les comarques gironines, Olot CPA i el Girona CPA, aspiren a aixecar el Campionat de Catalunya. A la final territorial, les garrotxines es van imposar a les gironines.