Carlo Ancelotti ha donat negatiu per fi en una PCR aquest dimecres al matí i es desplaçarà avui mateix a Londres per poder dirigir el Reial Madrid en el duel que aquesta nit (21.00 hores) l’enfrontarà al Chelsea a Londres, en el partit d’anada de quarts de final de la Champions League.

Asimptomàtic

L’italià feia diversos dies que estava reclòs a casa, esperant que la PCR donés negatiu i pogués viatjar amb l’equip. Ancelotti no va poder desplaçar-se dimarts al matí amb la resta de l’expedició, però des del Madrid es confiava que es pogués incorporar al grup abans del partit. El tècnic era pràcticament asimptomàtic, però continuava donant positiu en els tests.

De fet, Ancelotti ja es va perdre el partit de Lliga del cap de setmana passat davant el Celta a Balaídos, en el qual el van substituir el seu fill Davide i Abian Perdomo en les tasques de direcció de l’equip, que van estar en contacte amb ell en tot moment. Aquest mateix matí el Reial Madrid ha comunicat el negatiu de l’entrenador i el seu viatge imminent a Londres per estar amb la resta de l’expedició.